ET ANNERLEDES OG NÆRT HANDLENETT

Lokale butikker som vil tilby varene gjennom Klikk & Hent

En fortvilet situasjon for mange, men som også har åpnet opp for nye kreative måter å drive butikk. Klikk & Hent har blitt et begrep, som opprettholder varehandelen for mange butikker. Ikke bare opprettholder, men også blitt en ny trend i varehandel som består, også utenfor Pandemien. 

Hudpleiesalong økte omsetning med 70% etter oppstart av nettbutikk!

HVA ER KLIKK & HENT NETTBUTIKK

En interaktiv nettbutikkløsning som kombinerer tradisjonell nettbutikk med den nye trenden som kalles Klikk & Hent. Begrepet har kommet for bli av mange grunner, men den mest åpenbare er den nestengningen som mange bransjer har opplevd sinden mars 2020.  I samarbeid med virksomheter innen varehandel har vi utviklet løsningen som er fleksibel, skalerbar og lite resurskrevende for butikken. I tillegg til en pris som er særdeles gunstig og blir med det enkel å lykkes med rent økonomisk.

Virkemidler som kan benyttes er mange, men kombinasjon av nettbutikk og sosiale medier som Instagram, Facebook og Youtube er de mest brukte.

Opplæring og 24/7 Support!

HVORFOR LOKAL NETTBUTIKK KLIKK & HENT

Digitaliseringen i samfunnet skaper nye store forretningsmuligheter og det er viktig å henge med i svingene. For butikker vil dette bety å tilby varer på en helt ny måte. Det kan også være å tilby nye produkter til eksisternede kunder på en ny måte.

En lokal butikk kan øke omsetningen og få nye kunder fra hele Norge. Økninger på 40 – 70 % kan oppnår, nettopp fordi butikken din er åpen hele døgnet. Du kan gjøre andre ting mens kundene handler i butikken din.

Dine lokale kunder hjelper deg med å bestemme vareinnkjøpene for nettbutikken og vis versa.  Din fysiske butikk vil markedsføre nettbutikken både gjennom Klikk & Hent andre aktiviteter du gjennomfører i butikken.

HVORDAN KOMME I GANG MED NETTBUTIKK

Vi hjelper deg fra ide til ferdig nettbutikk og videre for å markedsføre din butikk på nett.

  • Sammen finner vi ut hva som kjennetegner dine kunder
  • Utformer et budskap som skaper merverdi
  • Sammen utformes nettbutikken som skal være enkel å bruke også på mobil
  • Opplæring og oppfølging skaper suksess
  • Lag kombinert nettbutikk/butikk kampanjer
  • Enkel betalingslønsing med Vipps
  • Vi analyserer og rådgir for best mulig relevant kjøpstrafikk

Støtt deg på våre erfarene medarbeidere og butikker  som har derevet nettbutikk i mange år.

Klikk og hent butikk