Gode nettsider

Vi designer, produserer og leverer

Siden 2008 har vi fått bred erfaring, mye kunnskap og har blitt en ledende leverandør av nettsideløsninger.

Sammen tenker vi stort – med en gjeng profesjonelle, fleksible og løsningsorienterte kreative hoder, som med alltid oppdatert teknologi og kunnskap er ingen oppdrag for store, eller små.

Hos oss blir du møtt med engasjement og løsninger, som kan sette nettopp deg på kartet.

Hva er en god nettside?

Nettsiden skal skape tillit og troverdighet til merkevaren din – med god design, positiv brukeropplevelse og enkel navigasjon. Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.

Vi analyserer med Google hvilke søkeord som er mest brukt i din bransje, om dine produkter og tjenester. Bruker du egentlig riktige søkeord? Vi sørger for at disse dataene og ordene benyttes riktig på den nye nettsiden din.

Mange nettsider har opptil 90% av trafikken fra mobile enheter. Derfor er det minst like viktig hvordan nettsiden oppleves på mobiltelefon og nettbrett.

Digipoint bygger alle nettsider i WordPress, verdens mest brukte CMS plattform. WordPress gjør utviklings- og designjobben enkel, raskt og mer kostnadseffektiv.

Enkel – Standard – Premium

Hvor mye koster en nettside?

Digipoint Solution har nettsideløsninger i alle prisklasser. Vi kan også tilpasse etter ditt budsjett. Hva ønsker du som kunde å oppnå med nettsiden din?  Skal den generere salg, leads, samle data fra brukerne? Skal den først og fremst informere og/eller inspirere?

Alle digitale tiltak henger sammen, og det krever refleksjon og bevissthet gjennom hele prosessen for å optimalisere effekt og skape resultater.

Se på noen av våre tidligere prosjekter

For ide og individuelle løsninger