KOMMER SOMMER 2023

Nye Google Search med AI

Googles AI kan gi deg innsikt, men vi som brukere vil alltid stole mer på autentiske anbefalinger fra virkelige mennesker. Google søk vil derfor anbefale nettsider med godt innhold og gode anbefalinger.

Google AI Search

"*" obligatorisk felt

Vi vil gjerne høre mer om Google AI genererte Søk og hvordan vi kan benytte dette til å få flere kunder .
Navn*
E-post*
Her kan du gjerne skrive når det passer best med en samtale over telefon. Du kan regne med at vi bruker en halv time ich.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

KUNSTIG INTELLIGENS (AI) + SEO = SANT

Søkemotoroptimalisering har aldri vært viktigere. Nylig lanserte Google sin nye “AI Search” for det amerikanske markedet (mai-23). Norge er et av de neste 40 landene som får dette først.

Google sin lansering av AI-genererte søkeresultater – gir norske bedrifter, store eller små, nye spennende muligheter til å oppnå topplassering i søkemotoren. 

AI revolusjonerer måten søkemotorer fungerer på! Ved å bruke AI-teknologi kan Google nå bedre forstå brukernes intensjoner og levere enda mer relevante søkeresultater. 

Dette stiller krav til de som skal vinne kampen om å komme opp først i søkemotorer. 

Det er viktigere enn noensinne å optimalisere nettsiden din for søkemotorer ved å bruke relevante søkeord, skape kvalitetsinnhold og ha en god brukeropplevelse. I tillegg er det anbefalinger fra andre mennesker som er det viktigste. Google sier:  AI kan alltid gi deg innsikt, men ingenting slår anbefalinger fra andre personer og gode nettsider.

Som Google Partner har vi utviklet et SEO verktøy (metode) hvor målsetningen er at brukerne i din bransje skal velge deg og ikke dine konkurrenter. Vi forbereder i dag nettsiden din for hvordan Googles AI-genererte søkeresultater skal gi deg trafikk til nettsiden og økt omsetning i tiden fremover.