DIN BEDRIFTS GAVEKORT SYSTEM

Gavekort som skaper nye kunder til din virksomhet online og offline!

Gaven som aldri slår feil

Gavekort bygger lojalitet, mersalg og drar potensielt nye kunder inn i butikken din.

Mange kjøper gavekort i forbindelse med høytider som jul og bursdager, men det kan brukes til så utrolig mye mer!

Til morsdag, farsdag, valentinsdag, bryllup osv er det nærmest tradisjon å gi et gavekort for å glede andre. Men ved å ha en større strategi rundt salg av gavekort, oppnår du bredere markedsføring og høyere omsetning. Markedskampanjer – Ansattegaver – Rabattsystem – Konkurranser – for å nevne noen. Ulike gavekortkampanjer kan lett inkludere Instagram- og Facebooksiden din, hvis du ønsker det. Nettopp i disse tider hvor vi ser at varetransport tar lang tid og kanskje heller ikke julegavene kommer frem i tide – ja så kommer alltid et gavekort frem i tide. Hvor bra er det ikke for kunden å kunne kjøpe salgsvarer i januar med gavekort?

La ditt eget gavekort bli et viktig produkt i din bedrift!

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg her

OMSETNINGSØKNING
nye kunder som får gavekort

MARKDSKAMPANJE
skreddersydd for din virksomhet

LEDENDE PROGRAMVARE
enkel og fleksibel i bruk

OPPLÆRING/SUPPORT
e-post, telefon og videoarkiv

Noen referanser som bruker Gavekort i sine kampanjer:

Oslo Team Trafikkskole, se siden her

Ak Golf Academy, se siden her 

Fortuna Hårspa, se siden her

DP-SOLUTION GAVEKORTLØSNING ER MER ENN BARE GAVEKORT

-OGSÅ EN KOMPLETT MARKEDSPAKKE FOR ØKT OMSETNING OG KUNDELOJALITET

LES MER I FUNKSJONSLISTE:

Selg gavekort og kuponger med faste priser, eller du kan la kundene dine bestemme sin egen pris. Selge gavekort som frittstående produkter, eller utstede dem som en bonus når et eksisterende produkt kjøpes.

Lag egendefinerte PDF-kupongmaler med et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt. Skreddersy dem for å passe merkevaren din. Du kan lage spesielle kuponger for spesielle anledninger og de leveres automatisk til kjøperne dine, eller mottakerne spesifisert av kjøperne.

Legg enkelt til QR-koder som, når de skannes av en administrator eller butikksjef, bringer deg direkte til kupongens detaljer på nettstedet ditt, eller bestillingsdetaljene for bestillingen som kupongen ble kjøpt i – ditt valg.

Legg til strekkoder enkelt. Det er en flott funksjon for å løse inn personlig i en butikk og/eller integrering i salgsstedet ditt.

Bruk dine egne kupongkoder eller la programvaren generere unike koder for deg. Du kan også legge til ditt eget prefiks til de automatisk genererte kodene.

Velg å få gavekort og kuponger levert via e-post som en vanlig tekstmelding, eller en tilpasset PDF-kupong som filvedlegg. Du kan til og med deaktivere automatisk levering og levere dem via post eller personlig.

Tilpass innholdet i e-postmeldingen i meldingen som sendes til kjøpere. Lag enkelt forskjellige meldinger for forskjellige gavekort, kuponger og gavekortprodukter.

Kupongbruk spores automatisk, slik at programvaren alltid vet gjenværende saldo når kuponger/gavekort brukes online i nettbutikken din. Kunder kan aldri bruke mer enn den gjenværende saldoen.

Valgfritt angi gyldighetsbegrensninger på kupongene dine. Du kan for eksempel legge til en utløpsdato, inkludere eller ekskludere produkter kupongen kan brukes til.

Du kan manuelt opprette gavekort og lagre kreditter når som helst, raskt og enkelt.

Kuponger kan brukes online i nettbutikken din eller offline i butikken din, og du kan vanligvis integrere kuponger i salgsstedet ditt hvis du har en

Spesielle dager

gavekort til morsdag

Ansatte gaver

gavekort til ansatte

Trygg handel

markedskampanjer

gavekort for kampanjer