Webutvikler på standen med Laptop

Hvordan kan vi være så rimelige?

Mange spør meg om hvordan vi kan produsere gratis nettløsninger, som andre leverandører tar produksjonspris på oppimot kr 25 000,-  for. Svaret er ganske enkelt og likevel ganske komplisert. Vi lener oss på noen elementer som er viktige for å holde prisen nede. Etter mer enn 20 år i bransjen har vi opparbeidet en kunnskap og erfaring, som vi har bygd et system rundt.

Kanskje det viktigste ved siden av en effektiv prosess er å gi medarbeidere frihet til å jobbe hvor de vil og når de vil. En utvikler kan sitte ved kjøkkenbordet og få en god idè for en kunde, da er det bare opp med lapptoppen, koble seg på kunden og teste det der og da. Eller vi kan sitte på stranden og bli inspirert. Vår arbeidsmetodikk gir større muligheter til å jobbe der vi er når vi vil. Det gjør det enklere å holde tidsfrister fra kunder og effektiviteten er høy når alle er på. Noen av våre viktigste grunner er allikevel våre samarbeidsavtaler som gjør alle produksjonsverktøy rimeligere, noe vi lar våre kunder få goder av.

DigiPoint metoden:

  • Ingen overhead kostnader (vi jobber der vi er).
  • Kunder følger produksjonen via vår utviklingserver.
  • Tett samarbeid mellom utvikler og kunde.
  • Fornøyde kunder gir oss nye kunder